Cobra Motorsport

Al 15 jaar onderhouden, repareren, tunen, stylen en bouwen wij motoren voor klanten en ons zelf. Een levenslange passie omgezet in werk, het mooiste wat je kan hebben. Onze passie zie je ook terug in jouw motor. Van normale straatmotoren tot choppers, van crossmotoren tot circuit racers, wij bouwen en onderhouden jouw droom. Cobra Motorsport is het complete motorbedrijf voor jouw motor en je kan met alles bij ons terecht. Perfecte en vriendelijke service is bij ons prioriteit nummer 1. Al onze klanten rijden tevreden hier de deur uit en blijven terug komen. Wij verzorgen het complete onderhoud en reparatie voor jouw motor, met 15 jaar ervaring kennen we vrijwel elke motor van binnen en buiten.

Naast reparatie en onderhoud zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van motoren. Wij bouwen complete motoren, tunen motorblokken, stylen motoren en nog veel meer. Met jarenlange ervaring in de crossmotor en motorrace wereld kunnen wij elk motorblok custom tunen en beter laten functioneren. Van motorbouw tot tuning, wij bouwen jouw droomcrosser of racer.

Naast dat een motor snel en lekker moet rijden moet het er ook mooi uitzien. Wij kunnen alles aan jouw motor aanpassen. Verchromen, anodiseren, carbon onderdelen plaatsen, custom stickers laten maken en nog veel meer. Bekijk onze portfolio voor meer details en foto’s.

 

Cobra Motorsport logo
Vragen of geïnteresseerd in de mogelijkheden? Als je contact met ons wilt opnemen kan je ons een bericht sturen. We hebben een rekensommetje toegevoegd om spam te voorkomen.

Neem contact met ons op:

6 + 6 =